مدیر کل استاندارد استان در همایش روز جهانی غذا

تایید وزارت بهداشت و استاندارد,تضمین کننده سلامت کالا

مدیر کل استاندارد استان در همایش جهانی روز غذا,به ارائه راهکار و نحوه نظارت بر واحدهای تولیدی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد; مدیر کل استاندارد استان در همایش روز جهانی غذا که با حضور مدیران عامل و مسولین فنی واحدهای تولیدی استان برگزار شد,اظهار داشت: ضروری است تا زیر ساخت های لازم جهت نظارت بخش خصوصی بر واحدهای تولیدی فراهم و قوانین کارآ و روزآمد در این زمینه نیز تدوین گردد.

ماجدی افزود: تولید توام با وجدان و تبعیت از قوانین موجود,اولویت ارزیابی سازمان استاندارد در بازرسی از واحدهای تولیدی است و توصیه ما به مردم,مصرف کالاهایی است که از کانال وزارت بهداشت و استاندارد به لحاظ ایمنی و سلامت عبور کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اطلاع رسانی دقیق و بروز از طریق اهرم رسانه,واگذاری پایش محصولات غذایی به متخصصان,تعیین سیاست های کلان نظارتی و تدوین مجازات های بازدارنده

 از جمله راهکارهای موثر جهت تولید ومصرف غذای سالم می باشند که باید برنامه ریزی های لازم جهت اجرای آنها,صورت گیرد.

مدیر کل استاندارد خاطر نشان کرد: حلقه مفقوده ما در چرخه تولید تا مصرف, حمل و نقل و شرایط عرضه مواد غذایی در بازار است و با وجود تخلفات متعدد در این زمینه,از قوانین بازدارنده نیز استفاده می شود.

 خبرنگار; لیلا پورزارع

 

بخش نظردهی بسته شده است..