طرح اوقات فراغت در ۵۰۰ کانون مساجد یزد
مدیر دبیرخانه کانون فرهنگی مساجد یزد با اشاره به اینکه ۷۲۱ کانون فرهنگی هنری در مساجد استان یزد در حال فعالیت هستند، گفت: طرح اوقات فراغت در ۵۰۰ کانون مساجد یزد اجرا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی یزدی نیوزمحسن رستگاری با بیان اینکه ایجاد کتابخانههای مجوزدار و برنامهریزی برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان از جمله وظایف دبیرخانه کانون فرهنگی مساجد استان یزد است، اظهار داشت: بیش ۵۰۰ کانون مساجد در استان یزد به عنوان پایگاه اوقات فراغت فعالیت دارند.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان یزد با اشاره به ضرورت ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین اقشار مختلف جامعه گفت: در استان یزد ۲۷۴ کتابخانه باز و ۱۶۹ کتابخانه مخزندار در کانونهای مساجد در حال فعالیت هستند.
وی شرکت در جشنوارههای محراب قلم، روح خدا و نغمههای آسمانی را از جمله برنامههای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان دانست و بیان کرد: توسعه و ایجاد کتابخانههای مجوزدار در سطح استان و با کمک خیران در دستور کار این دبیرخانه در یزد است.
رستگاری با اشاره به اهمیت ترویج و آموزش قرآن کریم در بین اقشار مختلف جامعه افزود: طرح قرآنی ۱۴۴۹ همزمان با سراسر کشور با محوریت سوره یاسین، در ۷۷ کانون فرهنگی هنری مساجد استان یزد برگزار و بیش از ۲ هزار نفر در این طرح شرکت کردند.
وی تصریح کرد: شرکت کنندگان در طرح قرآنی ۱۴۴۹، در قالب ۱۰۲ کلاس خواهران و براداران، که از این تعداد ۳۲ کلاس ویژه برادران و 70 کلاس آموزشی ویژه خواهران است ساماندهی شدند.
رستگاری هدف از برگزاری این طرح را تشویق و ترغیب عموم علاقهمندان جهت پرداختن به حفظ آیات قرآن کریم به عنوان یک ارزش اسلامی دانست و عنوان کرد: تحقق شعار سال و زمینهسازی جهت دستیابی به منویات مقام معظم رهبری در مورد، تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن از دیگر اهداف برگزاری طرح قرآنی ۱۴۴۹ در استان یزد است.
وی با اشاره به وجود ۷۲۱ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان یزد ادامه داد: از این تعداد ۳۲۰ کانون مربوط به شهر یزد است، که با هدف رسیدن به مسجد طراز اسلامی و فرهنگسازی در این راستا مشغول به فعالیت هستند.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان یزد خاطرنشان کرد: مساجد به عنوان خواستگاه انقلاب و سنگر علم و دین در جامعه اسلامی به منظور جلوگیری از تحقق توطئههای دشمنان در نظام اسلامی، دارای ارزش فراوان معنوی و راهبردی هستند.
وی انجام فعالیت تشکیلاتی، جلوگیری از فعالیتهای موازی و همچنین برنامهریزیهای مختلف و متنوع فرهنگی را از جمله اولویتهای کاری کانونهای فرهنگی در مساجد عنوان کرد و اظهار داشت: مشخص شدن وظیفه افراد در تشکیلات از جمله اهداف ما در راستای کار تشکیلاتی در کانونها است.
رستگاری گفت: لازمه جلوگیری از فعالیتهای موازی فرهنگی، تشکیل شورای فرهنگی در مساجد است که میتوان با مدیریت امام جماعت در راستای جلوگیری از اختلافات و مشکلات و موازیکاری فعالیت کرد.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان یزد خاطرنشان کرد: جذب کمکهای مردمی نیز از دیگر امور مهم در کانونهای مساجد است که با توجه به کمبود نذر فرهنگی در جامعه، میتوان خیران را برای این کار جذب کرد و آنها را هدفمند کرد.
وی با اشاره به اهمیت بررسی راههای جذب جوانان به مساجد افزود: تدوین برنامههای متنوع و جذاب در محلات، آراستگی مسجد، اقامه نماز، نیازسنجی و شناخت روحیات جوانان از جمله مهمترین راهکارهای جذب جوانان برای مشارکت در فعالیتهای فرهنگی و هنری کانونهای فرهنگی هنری در مساجد است.
بخش نظردهی بسته شده است..