معاون برنامه و بودجه سازمان مدیریت استان یزد:

طرح های مهم استان یزد ۱۰ سال است تکمیل نشده است!

جلسه هماهنگی توزیع اعتبارات عمرانی سال ۹۴ استان یزد باحضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در سازمان مدیریت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی یزدی نیوزرئیس سازمان مدیریت استان در این جلسه با بیان اینکه کشور بعلت تحریم‌ها شرایط سختی را تجربه می‌کند، گفت: اگر توافق هسته‌ای نبود، امید به بهبود شرایط، در جامعه وجود نداشت.

حمیدرضا نصیری‌زاده افزود: بودجه عمرانی استان یزد پاسخگوی نیازهای اساسی استان نیست و فقط نیازهای اولیه را تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه توصیه ما به دستگاه‌ها این است که استانی بیاندیشند نه دستگاهی، گفت: اگر توزیع صحیح نباشد همه ما ضرر خواهیم کرد.

نصیری‌زاده با بیان اینکه ردیف اعتبارات استان سال گذشته به بیست و دوم ارتقاء یافته، تاکید کرد که باید برای اصلاح نحوه توزیع بودجه سال بعد تعاملات لازم صورت گیرد.


معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت نیز در مراسم با تشریح الزامات و تکالیف قانون بودجه ۹۴ تصریح کرد: تصویب الزامات بودجه نظیر: تبصره ۱۹ قانون بودجه، ماده ۷۱ قانون الحاق۲، ماده ۱۸۰ قانون برنامه پنجم، قانون استفاده متوازن از امکانات کشور برای ارتقای سطح مناطق کمتر توسعه یافته و موارد مندرج در جدول ۱-۱۰ قانون بودجه در مجلس موجب شده تا دست استان‌ها در نحوه توزیع بودجه عمرانی بسته شود.


محمد رضا نبی گفت: کل بودجه عمرانی ابلاغی به استان یزد ۱۵۴ میلیارد تومان است.
وی با توصیه به دستگاه‌ها برای تجمیع طرح‌های خود گفت: بسیاری از طرح‌های مهم استان ۱۰ تا ۱۵ سال است در دست تکمیل است که این موجب هدررفت سرمایه ملی می‌شود.


معاون سازمان مدیریت گفت: بر اساس قانون، دستگاه اجرایی موظف است نسبت به پیشنهاد و توجیه فنی، اقتصادی و زیست محیطی طرح‌ها اقدام نماید و لازم است این پیشنهادات با اهداف شهرستان و استان همخوانی داشته باشد.


نبی تصریح کرد که باتوجه به کمبود شدید اعتبارات و همچنین تاکید دولت، طرح جدیدی ارائه نشود.
وی با بیان اینکه فضای بودجه یک معادله چند وجهی است، گفت: کار‌شناسان سازمان مدیریت روز‌ها برای تهیه این پیشنهاد وقت صرف کرده‌اند، چندین بار جدول را بازبینی کرده‌اند تا بهترین پیشنهاد ارائه شود.


محمد رضا نبی، هزینه نگهداری تاسیسات زیربنایی و روبنایی استان را ۳۰۰ میلیارد تومان تخمین زد و گفت که اگر درصد قابل توجهی از اعتبارات امسال صرف این مهم نشود، سال‌های آینده به دلیل عدم توجه به نگهداری امکانات موجود، با هزینه‌های چشمگیری روبرو خواهیم شد.


به گزارش خبر آنلاین،در این جلسه که باحضور مدیران ۳۰ دستگاه اجرایی که عمده بودجه عمرانی به آنان تخصیص می‌یابد، همراه بود، مطالبی از جمله: لزوم بازنگری در قانون ماده ۱۸۰، کاهش الزامات و تکالیف بودجه، تلاش دستگاه‌ها برای جذب بیشتر بودجه‌های ملی، بدهی دستگاه‌ها به پیمانکاران، ناچیز بودن اعتبارات و… توسط برخی از مسئولان دستگاه‌ها عنوان شد.

بخش نظردهی بسته شده است..