آشنایی گردشگران با جاذبههای ناشناخته
معاون گردشگری کشور با اشاره به اینکه تقسیمبندیهای استانها با توجه به تشابههای فرهنگی و تاریخی صورت گرفته است، گفت: ما باید جاذبههای گردشگری را که ناشناخته باقی ماندهاند با اجرای اردوهای دو تا پنج روزه در استانهای همگروه به گردشگران داخلی معرفی کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی یزدی نیوزمرتضی رحمانی موحد عصر روز گذشته در دومین نشست هم اندیشی منطقه توسعه گردشگری مقصد و مسیرهای تازه گردشگری که در سالن باغستان قزوین برگزار شد، گفت: شناخت جاذبههای گردشگری شش استان منطقه یک کشور را که تاکنون ناشناخته باقیماندهاند با اردوهای تلفیقی که میتواند آثار طبیعی و تاریخی را معرفی کند در اولویت داریم.
وی اضافه کرد: این شش استان با برنامهریزی و هدایت درست میتوانند به یک ظرفیت مشترک گردشگری تاریخی، مذهبی و طبیعی برسند.
رحمانی موحد با اشاره به اینکه این طرح در مرحله اول خود در پنج استان قبلی مانند فارس، یزد، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و اصفهان موفق بوده است، تصریح کرد: با توسعه زیر ساختهای گردشگری مانند تجهیز و ساخت مراکز اقامتی و تبلیغات درست میتوان به این طرح امیدوار بود.
معاون گردشگری کشور همچنین با بیان اینکه باید از منابع تاریخی و طبیعی باارزش نهایت استفاده را ببریم، اضافه کرد: یکی از اقدامات ما برگزاری جشنوارهها و نمایشگاههای معرف این ظرفیتها است که استانها باید با جدیت آن را پیگیری کنند.
وی با تاکید بر ابلاغ سیاستهای کلی مقام معظم رهبری در قالب برنامه ششم و ایجاد یک بند مستقل با هدفگذاری جمعی برای توسعه گردشگری خاطرنشان کرد: باید سعی کنیم مدت اقامت گردشگران را برای توسعه اقتصادی در استانهای مقصد افزایش دهیم.
رحمانی موحد در ادامه این همایش از مدیران و فعالان صنعت گردشگری خواست با سرمایهگذاری درست و هدفدار موجب تحول در این زمینه شوند.
وی اضافه کرد: با جذب سرمایه گذارهای بومی و غیربومی در مسیر گردشگردی میتوانیم شاهد ایجاد اشتغال و افزایش توانایی بازدهی اقتصادی کشور باشیم.
معاون گردشگری کشور خاطرنشان کرد: با استفاده از منابع بومی و غیربومی و حتی فرهنگ غذا میتوانیم توسعه اقتصادی در استانها را شاهد باشیم.
رحمانی موحد گفت: با تزریق امکانات گردشگری شهری در روستاها میتوان موجب جلوگیری از خروج روستاییان به شهر شد و حتی شاهد مهاجرت معکوس نیز خواهیم بود که با مشارکت جمعی استانهای هم گروه میتوان برنامه هدفمندی را تدوین کرد تا توسعهی گردشگری کشور پنج برابر آمار کنونی باشد.
به گفته او، برای رسیدن به چشمانداز توسعه گردشگردی کشور باید بستههای گردشگری تلفیقی استانها افزایش یابد و ظرفیتهای بیشتری برای گردشگران عرضه شود.ایسنا
بخش نظردهی بسته شده است..