شناسه خبر: 116301
منتشر شده در مورخ: ۹۹/۰۴/۱۶
ساعت: ۱۳:۱۱
کرونا، طلاقهای عاطفی را قانونی کرد
رئیس اداره بهزیستی شهرستان میبد با اشاره به تاثیرات نامطلوب شیوع ویروس کرونا بر روح و روان جوامع به ویژه خانوادهها، گفت: افزایش اختلافات زناشویی در این دوران علاوه بر افزایش برخی آسیبهای اجتماعی مانند همسرآزاری و اقدام به خودکشی، طلاقهای عاطفی را به طلاقهای قانونی تبدیل کرد.
به گزارش یزدی نیوز«سید محسن فلاح» رئیس اداره بهزیستی شهرستان میبد طلاق را یک بحران ناخوشایند با آسیبهای اجتماعی در حال افزایش خواند و گفت: براساس آمارهای سه ماهه اول سالجاری، بیشترین ضربه ناشی از بحرانها و آسیبهای اجتماعی مانند طلاق بر زنان و دختران وارد شده و این قشر در معرض آسیب شدید قرار دارند.
وی بیان کرد: اختلافات خانوادگی، همسر آزاری، کودک آزاری، خودکشی، فرار از منزل، سالمند آزاری، فقر مالی و اختلال هویت جنسی دیگر بحرانهایی هستند که موجب آزار و اذیت مخاطبانشان میشودند.
رئیس اداره بهزیستی میبد شیوع ویروس کرونا را نیز بحران جدید و نوپدیدی خواند که به برخی از اختلافات خانوادگی بین زوجین دامن شد و در این رابطه تصریح کرد: بروز استرس و افسردگی در میان زوجهایی که ساعات طولانیتری را در کنار هم سپری میکردند، بعضاً موجب افزایش اختلافات زناشویی و کاهش دامنه تحمل زوجین شد به طوری که افزایش کشمکشهای خانوادگی، طلاقهای عاطفی را به طلاقهای قانونی تبدیل کرد.
وی ریشه تمام آسیبهای اجتماعی و بحرانهای خانوادگی را نبود مهارتهای زندگی نام برد و اظهار کرد: آموزش مهارتهای زندگی در واقع واکسن آسیبهای اجتماعی است که باید از همان دوران کودکی و سپس در دوران تحصیل، پیش و حین ازدواج و حتی در بازه پنج سال اول زندگی به صورت یادآور تزریق شود تا بنیان خانوادهها را در برابر ناملایمات استوار سازد.
فلاح از افزایش ۲۰ درصدی موارد همسرآزاری و ۱۰ درصدی اقدام به خودکشی در شهرستان میبد طی مدت شیوع کرونا خبر داد و تاکید کرد: ویروس کرونا خسارات و ضربه های مهلکی به مسائل اقتصادی، روحی و روانی خانوادهها وارد کرده است.
به گفته وی، انزوای افراد، دلهره، استرس و آسیبهای روحی و روانی ناشی از کرونا و در نهایت تهدید سلامت روان افراد جامعه را بسیار خطرناکتر از بیماری کرونا خواند و گفت: در چنین شرایطی باید تابآوری افراد جامعه را افزایش داد تا بتوانند در برابر مشکلات بهتر مقابله و در برابر آنها مقاومت کنند.
فلاح تاثیر مشاجره زوجها در دوران کرونا بر کودکان را بسیار ناخوشایند دانست و تصریح کرد: سرانجام عمر بحران کرونا به پایان خواهد رسید اما اثرات نامطلوب این دوران در صورت بیبرنامگی و نداشن مدیریت والدین بر کودکان و نوجوانان چه بسا عمیق و ماندگارتر باشد لذا خانوادهها باید از تمام توان و امکانات موجود و در دسترس کمک بگیرند تا این دوران، کمترین اثر نامطلوب را بر آنها بگذارد.
این مسئول در پایان تاکید کرد: آسیبهای اجتماعی، بدرفتاری با کودکان، اختلافات خانوادگی زوجین و توهین به یکدیگر در مقابل کودکان و نوجوانان در این دوران، نگرانکننده است لذا از والدین تقاضا داریم با برنامهریزی و مدیریت صحیح مانع از آسیبهای احتمالی بر جسم و روان خود و کودکانشان شوند زیرا اثرات نامطلوب آن میتواند در آیندهی کودکان بسیار مخرب خود را نشان دهد.
منبع:ایسنا یزد
بخش نظردهی بسته شده است..