حمایت از توسعه پرورش شترمرغ در یزد

no-thumbs

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به گوشت شترمرغ به عنوان جایگزینی مناسب در مقایسه با سایر گوشت های قرمز، یادآور شد: گوشت شترمرغ با داشتن ارزش افزوده که منبع غنی پروتئین، انرژی و فاقد هرگونه چربی است در مقایسه با سایر گوشت های قرمز که چربی بالایی دارند، جایگزین مناسبی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی یزدی نیوزمحمدزاده اظهار کرد: صنعت پرورش و پروار بندی شترمرغ علیرغم مزیت های اقتصادی و اجتماعی قابل توجه، به دلیل بی توجهی فعالان بخش دامداری و نبود اطلاع رسانی شفاف، از توسعه مناسب در یزد بی بهره است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی بخش دام دلایل عدم توسعه و ساخت واحدهای جدید پرورش شترمرغ را بی اطلاعی سرمایه گذاران و نبود صنایع تبدیلی وابسته به پرورش شترمرغ در سطح استان دانست  و گفت از مهم ترین مشکلات پرورش شترمرغ در استان عدم حمایت ارگان های ذی ربط، بالا بودن قیمت گوشت، بالا بودن هزینه های تولید، نبود علوفه به منظور کاستن هزینه های خوراک و پایین بودن فرهنگ مصرف را می توان نام برد.
وی تشریح کرد: دوره پرورش شترمرغ گوشتی حدود یک سال است و وزن شترمرغ زنده ۱۲۰ کیلوگرم است که حدود ۳۳ درصد آن را گوشت تشکیل می دهد و سایر ملزومات ازجمله ، پوست و پر وامحاء و احشاء نیز برای صادرات ارزش افزوده ایجاد می کند.

بخش نظردهی بسته شده است..