دلایل کاهش قیمت گوشت گوسفندی چیست؟
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی از کاهش قیمت گوشت گوسفندی خبر داد و گرمای هوا و اخباری مبنی بر دیده شدن بیماری تب کنگو در دامهای برخی استان ها را از دلایل این کاهش قیمت عنوان کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی یزدی نیوزعلی اصغر ملکی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: گرمای هوا موجب کاهش تقاضا شده است و می توان گفت در روزهای گذشته با افت فروش گوشت مواجه بودیم.
وی افزود: با توجه به اینکه بر اساس طرح سازمان دامپزشکی باید گوشت ها به مدت ۲۴ ساعت در پیش سرد کن قرار گیرند همین موضوع باعث می شود گوشت ها کمی تازگی خود را از دست بدهند و این درحالی است که همه تمایل دارند گوشت ها را به صورت تازه مصرف کنند بنابراین تقاضا کاهش می یابد.
ملکی یادآور شد: با انجام عملیات پیش سرد کردن ، گوشت از نظر مصرف شرایط کیفی بسیار بهتری پیدا میکند و همچنین امکان رشد عوامل بیماریزا در آن کاهش مییابد.
وی با بیان اینکه امیدواریم در شش ماهه دوم سال بتوانیم شاهد رونق در بازار گوشت باشیم گفت: ظاهرا در برخی مناطق غرب کشور با خشکسالی مواجه هستیم و دامداران نمی توانند دام های خود را نگه دارند و همه این موضوعات باعث افت قیمت شده که امیدواریم این موضوع حل شود.
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی اظهار کرد: در حال حاضر هر کیلو گوشت گوسفندی شقه وبدون دنبه به مغازه داران ۲۴هزار و ۵۰۰ تومان تا ۲۵ هزار تومان عرضه می شود و قیمت آن ها برای عرضه به مردم ۲۸ هزار تومان است.
ملکی گفت: روزانه حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار کشتار گوسفندی در تهران داریم و حدود ۱۵۰۰ واحد صنفی در تهران فعال هستند.
بخش نظردهی بسته شده است..