سنت پخت آش نذری در یزد

بیش از 100دیگ آش نذری در سنتی دیرینه در محله خرمشهر یزد طبخ و بین مردم توزیع شد.

به گزارش یزدی نیوزدر پخت ۱۰۰ دیگ آش در محله خرمشهر یزد حدود ۲/۵ تن گوشت، ۲/۵ تن گندم،  دو تن حبوبات ، ۱۵۰۰ کیلو پیاز و ۵۰۰ کیلو دنبه و مواد دیگر بکار رفته است .

 
 جعفری یکی از بانیان پخت این آش نذری گفت: پخت این اش که تدارک آن از یک ماه قبل از اربعین حسینی دیده می شود از اذان ظهر روز قبل از اربعین آغاز و همزمان با اذان صبح روز اربعین اش نذری بین مردم توزیع می شود.
در ایام اربعین حسینی در استان یزد در مجموع حدود یک هزار دیگ اش گندم که نزد یزدی ها به اش حسین معروف است طبخ و بین مردم توزیع شد.
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..