شناسه خبر: 72209 منتشر شده در مورخ: 1398/03/28 ساعت: 19:59 گروه: اجتماعی
مدیر کل غله استان یزد در این نشست بر همکاری همه دستگاههای ذیربط در خصوص بهبود کیفیت نان استان یزد تاکید کرد.

به گزارش یزدی نیوزمدیر کل غله استان یزد ارائه گزارش عملکرد دستگاههای مربوطه دراجرای سند بهبود کیفیت نان  و عدم مصرف سبوس در نانوایی ها را ازجمله دستورات کارگروه بهبود کیفیت نان استان یزد اعلام کرد.

پایدار ارائه گزارش مستند فعالیت ارگانها طی سه ماهه اول سال ، اطلاع رسانی در مورد کیفیت نان خوب به مردم  و فرهنگ سازی در مورد عدم مصرف سبوس از جمله دیگر مباحث این جلسه برشمرد.
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما
google-buzz twitter digg facebook linkedin
کلید واژه
 
نظرات | 0 نظر
captcha
Page Generated in 0/1372 sec