کمک‌رسانی به واحدهای تولیدی خوش‌حساب یزد در اولویت قرار می‌کیرد

بازرس کل استان یزد با اشاره به خوش حسابی برخی واحدهای صنعتی و تولیدی گفت: این واحدها در اولویت قرارگرفته و باید به آنها کمک بیشتری شود.

به گزارش یزدی نیوز حجت‌الاسلام اکبر طالبی در شصت و هشتمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد اظهار داشت: همه مشکلات و مسائل رونق تولید را نباید خلاصه در سه حوزه تامین اجتماعی، مالیاتی و بانکی دانست چرا که سایر دستگاه‌ها نقش مهم و بسزایی در این زمینه دارند.

 
بازرس کل استان یزد عنوان کرد: چیزی که امروزه اهمیت دارد مبادلات پول و صادر کردن کالاست و همه‌ی دستگاه‌های مربوطه باید با برنامه ریزی خوب ‌و ‌دقیق به آن رونق ببخشند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود نیز با اشاره به خوش حسابی برخی واحدها بیان کرد: باید میان آنهایی که به موقع بدهی خود را پرداخت می‌کنند و آنهایی که سعی بر عدم پرداخت بدهی دارند تفاوت قائل شد و گروه اول را در اولویت قرارداد.
 
قوانین بانک‌ها باید اصلاح شود
 
سید علی اکبر کلانتری نیز در این نشست اظهار کرد: قوانین بانک‌ها باید اصلاح شود و تسهیلاتی که به صنایع و واحدهای تولیدی اختصاص شده افزایش یابد.
 
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد ادامه داد: سرمایه ثابت موجب اشتغال بیشتر‌ شده و بانک‌ها نیز باید به این امر توجه کنند.
 
وی همچنین با اشاره به جذب حساب‌های خارج از استان بیان کرد: یکی از مسائل مهم برای استان یزد جذب و بازگرداندن حساب‌های بانکی خارج از استان است که این امر در روند تولید کمک شایانی خواهد کرد.
 
کلانتری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تولیدات استان یزد گفت: استان یزد در تولید کاشی و سرامیک، محصول نساجی، فولاد به ترتیب رتبه اول، دوم و سوم را در کشور به خود اختصاص داده است.
 
گزارشی از کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد
 
محمدرضا علمدار یزدی در این نشست با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰۲ کمیته تخصصی برگزار و در آن ۳۷۷۰ مورد مصوبه صورت گرفته است گفت: در ایجاد رونق اقتصادی و تولید نباید از برنامه ریزی برای جلو‌گیری رکود و نیز به کار گیری ظرفیت‌های موجود غافل شد.
 
دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ادامه داد: در این راستا دستگاه‌های مختلف مانند بانک‌ها، منابع طبیعی، تامین اجتماعی، گمرک و… باید تلاش خود را در توسعه تولیدات به کار گیرند.
 
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد هدف از تشکیل این کارگروه‌ها را ارائه راهبردهای مناسب برای رونق تولید توسط همه دستگاه‌ها دانست و گفت: دستگاه‌های مربوطه با ارائه گزارشی از عملکرد خود در سال‌های گذشته، برنامه‌های خود را در جهت رونق تولید ارائه می‌دهند.
 
دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بیان کرد: بنا به درخواست استاندار تمامی حساب‌های بانکی شرکت‌هایی که در استان یزد وجود دارد، به داخل استان وارد شود.
 
 
منبع:خبرگزاری تسنیم

بخش نظردهی بسته شده است..