بازدید کشاورزان مهریزی از مرکز بیوتکنولوژی تولید گل محمدی کشور

کارشناس ترویج جهادکشاورزی :به منظور ارتقای پرورش نهال گل محمدی وآشنایی با فرآورده های این گیاه تعدادی از کشاورزان مهریزی از مرکز بیوتکنولوژی تولید گل محمدی کشور درتهران بازدید کردند.

به گزارش یزدی نیوزکارشناس ترویج جهادکشاورزی مهریز با اشاره به اینکه  میزان سطح زیر کشت گل محمدی در استان یزد ۱۸۰ هکتار است افزود: با توجه به اینکه گل محمدی یک گیاه کم‌آبخواه و زودبازده است؛ لذا در برنامه‌های الگوی کشت سازمان جهاد کشاورزی در ردیف اول کاشت گیاهان دارویی قرار دارد.

 
محمدی افزود:  آشنایی کشاورزان با تولید نهال های قوی ومقاوم در برابر بیماری ،خشکسالی وسرمازدگی  از اهداف بازدید از مرکز بیوتکنولوژی تولید گل محمدی کشور بود.
 
وی گفت:دراین بازدید رستگار رئیس مرکز بیوتکنولوژی تولید گل محمدی کشور ضمن اشاره به آموزش رایگان پرورش نهال گل محمدی و دیگر گیاهان به کشاورزان دراین مجموعه گفت:برای داشتن گل های محمدی سالم ومقاوم باید نهال این گیاه در شرایط آزمایشگاهی تولید وروانه گلستان ها شود .
 
 سالانه  ۲۲۵ تن گل‌محمدی در استان یزد تولید می شود که بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی به ترتیب به شهرستان‌های تفت، مهریز، اشکذر، خاتم و اردکان اختصاص دارد .
 
گل محمدی تولیدی استان یزد برای گلاب‌گیری، اسانس خوراکی، عطر، ادکلن، دم‌نوش و موارد دیگر استفاده می شود.
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..