رئیس شورای زکات کشور

ترویج زکات دلسوزی برای رفع مشکلات محرومان است

رئیس شورای زکات کشور: حاکمیت اسلامی باید معیشت مردم را تامین و بستر را برای رفاه مردم به وجود آورد تا مردم در کشور اسلامی مشکل معیشت نداشته باشند

به گزارش یزدی نیوز رئیس شورای زکات کشوردر نشست شورای زکات استان یزد گفت: عدد چهل در فرهنگ‌های مختلف نشانه بلوغ به حساب می‌آید.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدرضا تقوی افزود: اهمیت چهلمین سال انقلاب اسلامی ایران هم به همین صورت است و دشمنان هم به دلیل اینکه نسبت به اهمیت این موضوع به درستی آگاه هستند، مدام بیان می‌کنند که نمی‌گذارند انقلاب به چهلمین سال خود برسد اما این توطئه هم به مانند سایر توطئه‌های دشمنان خنثی شده و می‌شود.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه عظمت و عزت انقلاب اسلامی ایران را مدیون امام و رهبری و شهدای والا مقام هستیم خاطرنشان کرد: مبادا امام خمینی(ره) و سیره آن حضرت در جامعه ما فراموش شود چرا که این انقلاب کاملا با نام امام خمینی(ره) عجین شده است.
تقوی با اشاره به اینکه احکام اسلامی بر اساس فلسفه‌ای شکل گرفته، در ارتباط با فلسفه ایجاد فریضه زکات گفت: تلاش برای زکات در واقع دلسوزی برای رفع مشکلات محرومان است و این علاوه بر تلاش برای اجرای یک حکم الهی، نشان انسانیت هم هست و هر کسی در این راستا تلاش کند قطعا ارزش و پاداش والایی نزد خداوند دارد.
وی با اشاره به اینکه برای ما یک عنوان و پست قائل شوند ولی در غم و درد فقرا شریک نباشیم درست است گفت: قطعا چنین چیزی در اسلام جایی ندارد و امام علی(ع) نسبت به این موضوع به همه هشدار داده‌اند.
رئیس شورای زکات کشور افزود: حاکمیت اسلامی باید معیشت مردم را تامین و بستر را برای رفاه مردم به وجود آورد گفت: مردم در کشور اسلامی نباید مشکل معیشت داشته باشند چرا که فقر همسایه کفر است و اگر در جامعه‌ای فقر وجود داشته باشد، خواندن آیات قرآن و احادیث برای آن جامعه اثر ندارد.
تقوی با اشاره به اینکه این موضوع در آیات و روایات ما به صورت محکم تاکید شده بیان کرد: اگر مشکل فقر را برطرف نکنیم نباید توقع داشته باشیم که مردم در با دولت و مسئولان همراهی و همکاری هم داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی اظهار داشت: ما باید با تمام توان و با همکاری همه جانبه در راستای رفع مشکلات مردم قدم برداریم و از تمام ظرفیت‌های موجود در این زمینه بهره بگیریم که زکات یکی از این راه‌ها است.
وی افزود: باید تمام تلاش خود را به کار گیریم که سفره فقره از وضعیتی که الان دارند بهتر شود و آنها از مشکلات مالی خارج شده و بتوانند رفاه معیشتی در زندگی خود داشته باشند.
تقوی فقر را مایه روسیاهی در دنیا و آخرت دانست و بیان کرد: برای اینکه بخواهیم زکات در جامعه خیر داشته باشد و مشکلات برطرف گردد باید تولید در کشور تقویت شود، تقویت تولید همانند نماز جماعت از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس شورای زکات با بیان اینکه الان در یک جنگ واقعی هستیم عنوان کرد: امروز بحث این حزب و آن گروه نداریم و همه باید در کنار هم باشیم و روحانیت به صورت ویژه باید جلودار باشد و سعی بر حل این مسائل داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه اگر می‌خواهیم زکات در جامعه بیشتر شود باید کشاورزی به ویژه در مواردی که مربوط به زکات می‌شود را تقویت کنیم تا کشاورزان بتوانند نسبت به اجرای این فریضه قدم بردارند.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی با بیان اینکه به دلیل مشکلات اقتصادی به وجود آمده، ۶۲۰هزار خانوار به تعداد مددجویان کمیته امداد افزوده شده‌اند گفت: اینها همه زنگ خطر هستند و باید ما با دیدن این مشکلات در راستای رفع مشکلات محرومان بیش از پیش تلاش کنیم و به صورت ویژه برای تقویت تولید قدم برداریم. 
نماینده ولی فقیه در استان یزد با بیان اینکه سهم فقرا از هزینه کرد زکات نسبت به پروژه‌های عمرانی افزایش پیدا کند، گفت: ترویج زکات مستحبی نیازمند تبلیغ بیش از پیش است.
آیت‌الله محمدرضا ناصری با اشاره به اینکه الان هم نسبت به قبل افزایش در این سهم انجام شده خاطرنشان کرد:با این وجود همچنان باید سهم فقرا نسبت به پروژه‌های عمرانی افزایش یابد و جذبیات دولتی که وجود دارد به بحث‌های عمرانی اختصاص پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: به ویژه در این زمان که مشکلات و گرفتاری‌های مردم افزایش پیدا کرده، اشخاص آبرومندی هستند که با مشکلات درونی و داخلی بر حسب مسائل مالی مواجه شده‌اند و باید این افراد شناسایی شده و با حفظ آبروی آنها کمک صورت گیرد.
 
ناصری یزدی با اشاره به اینکه در حال حاضر کشور دچار مشکلات مالی و اقتصادی زیادی شده گفت: با وجودی که مشکلات اقتصادی مردم افزایش یافته، آمارها نشان می‌دهد میزان صدقات و زکات هم افزایش چشم‌گیری داشته و همین موضوع نشان دهنده توجه خاص مردم ایران نسبت به رفع مشکلات نیازمندان است.
امام جمعه یزد با انتقاد از برخی افراد معدودی که به جای کمک به دیگران اقدام به گران فروشی و احتکار می‌کنند تصریح کرد: مسئولان باید علاوه بر رفع این مشکل، در راستای کمک به مردم و ایجاد زمینه‌های تقویت معیشت آنها قدم بردارند.
 
 
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..