شناسه خبر: 68075 منتشر شده در مورخ: 1397/09/08 ساعت: 08:35 گروه: اجتماعی
کشاورزان یزدی ۲۰درصد از انار خود را به صورت فرآوری شده به بازار ارئه می‌دهند

به گزارش یزدی نیوزرئیس جهاد کشاورزی استان گفت: در مجموع از 6700هکتار سطح زیر کشت انار استان 100هزار تن انار تولید می شود که حدود هشتاد درصد از انارهای سالم و درجه یک برای مصرف در داخل کشور به فروش می رسد و بیست درصد محصول ترکیده و درجه دو و سه به صورت فرآوری شده به فروش می رسد.

 
سجادی پور با بیان اینکه رب انار  بیشترین محصول فرآوری شده انار استان را تشکیل می دهد افزود آب انار، سس و اناردان از دیگر محصولات فرآوری شده انار محسوب می شود.
 
وی تعداد واحدهای فرآوری انار در استان را دو واحد صنعتی و 18واحد سنتی دانست و خاطر نشان کرد در کنار این واحدها اغلب کشاورزان انار کار استان انارهای ترکیده و درجه چندم را با تبدیل به فرآوری به فروش می رسانند.
 
با توجه به اینکه کشاورزان یزدی 10درصد تولید انار کشور را در اختیار دارند گسترش واحدهای فرآوری انار می تواند نقش مهمی در افزایش ارزش افزوده این محصول تا ده ها برابر داشته باشد.
 
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما
google-buzz twitter digg facebook linkedin
کلید واژه
 
نظرات | 0 نظر
captcha
Page Generated in 0/1380 sec