شناسه خبر: 67340 منتشر شده در مورخ: 1397/07/29 ساعت: 13:07 گروه: اجتماعی
جشنواره غذاهای سنتی با پخت بیش از 30 غذای سنتی و محلی از جمله آش دوغ، آش محلی، دلمه، انواع خورشت های گیاهی در یزد برگزار شد.

به گزارش یزدی نیوزعزیزی مسئول برگزاری جشنواره گفت: ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی ، جایگزینی غذاهای سنتی و محلی و گیاهی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی هدف این رویداد است.

 

منبع:خبرگزاری صداوسیما

google-buzz twitter digg facebook linkedin
کلید واژه
 
نظرات | 0 نظر
captcha
Page Generated in 0/3047 sec