به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن:

انتشار کتاب سالار تکریت در یزد

رئیس حوزه هنری یزد از انتشار کتاب سالار تکریت، خاطرات اسارت سیدحسین سالاری جانباز و آزاده یزدی خبر داد.

به گزارش یزدی نیوزمحمدصادق کوچک‌زاده با گرامیداشت ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن از انتشار کتاب خاطرات جانباز و آزاده یزدی با عنوان سالار تکریت خبر داد و گفت: این اثر به همت دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان یزد با همکاری  انتشارات سوره مهر در دست چاپ است.

 
وی افزود: سالار تکریت نوشته مصطفی زمانی‌فر، مجموعه‌ای از خاطرات ۳۰ ماه اسارت جوان ۱۸ ساله‌ یزدی به نام سیدحسین سالاری در اردوگاه ۱۱ تکریت رژیم بعث عراق است و به بازخوانی گوشه‌های ناگفته تاریخ دفاع مقدس و مظلومیت سفیران عشق می‌پردازد.
 
رئیس حوزه هنری یزد گفت: این سرباز ارتش در یکی از عملیات‌ها با تیر مستقیم دشمن از ناحیه پای راست دچار مصدومیت شدید شد و به اسارت دشمن بعثی درآمد. وی به مدت دو سال و نیم در یکی از مخوف‌ترین و سیاه‌ترین نقطه‌های عراق دوران صدام یعنی استخبارات زندانی بود و کسی از او خبر نداشت حتی اسرای اردوگاه هم به خاطر جراحت شدید پایش، امیدی به زنده ماندنش نداشتند اما این جوان با تحمل درد و رنج فراوان و با وجود شکنجه‌های شدید بعثیان توانست به یاری خدا تمام ناملایمات دوران دشوار اسارت را پشت سر بگذارد و به وطن بازگردد.
 
کوچک‌زاده افزود: سالار تکریت در ۲۸۸ صفحه و پنج فصل در قطع رقعی به زودی روانه بازار کتاب خواهد شد.
 
وی با بیان این که راوی سعی کرده در این اثر صادقانه به واقعیت‌های دوران اسارت بپردازد، گفت: سالاری در خاطرات خود اطلاعاتی درباره اردوگاه‌های دشمن بعثی و وضعیت اسرای ایرانی در زمان جنگ می‏دهد و به بیان حوادث و پیامدهای ناگوار جنگ و همچنین دردها و مرارت‏های سال‏های اسارت خود و دیگر همرزمانش می‏پردازد.
 
این مقام مسئول افزود: آزادگان با کوله‌باری از خاطرات تلخ و شیرین دوران اسارت همواره انقلابی ماندن، مقاومت، صبوری و امید را برای ما معنا می‌کنند.
 
کوچک‌زاده افزود: آزادگان سرافزار با الهام از مکتب انسان ساز اسلام و سیره ائمه اطهار (ع) به عنوان اسوه‌های صبر و پایداری، شکوه مقاومت و آزادگی را در دفتر پرافتخار ایران اسلامی ثبت کردند و امروز نماد ایستادگی و الگوی ملت در برابر توطئه‌های دشمن هستند.
 
سیدحسین سالاری در سال ۱۳۴۶ در خانواده‌ای مذهبی و کارگری در محله شیخداد یزد به دنیا آمد. دوران کودکی و نوجوانی را در همین محله گذراند و سال ۱۳۶۳ همزمان با تحصیل در دبیرستان ۱۷ شهریور به پایگاه مقاومت بسیج پیوست. وی مهرماه ۱۳۶۵ عازم خدمت سربازی در ارتش شد. در واحد مهندسی رزمی لشکر ۸۱ باختران مشغول خدمت بود که در آخرین روز سال ۱۳۶۶ در عملیاتی در منطقه غرب کشور از ناحیه پای راست مجروح شد و پس از چهار شبانه روز در حالی که رمقی در بدن نداشت به اسارت نیروهای عراقی درآمد و پس از ۳۰ ماه مقاومت و ایستادگی در مخوف‌ترین زندان‌های استخبارات صدام به وطن بازگشت. وی تا مقطع کارشناسی حسابداری تحصیل کرده و هم اکنون در یکی از ادارات یزد مشغول کار است.
 
منبع: خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..