آغاز بکار هیات موضوع ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم در یزد

در راستای دستور العمل وزارت امور اقتصادی و دارایی و تفویض اختیار وزیر اقتصاد به ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استان ها، هیات موضوع ماده 251 مکرر قانون مالیات های مستقیم سه شنبه شب فعالیت کاری خود را در استان یزد آغاز کرد.

به گزارش یزدی نیوز«علی نمازی» مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد در مراسم آغاز به کار رسمی این هیات با قدردانی از وزیر اقتصاد در تفویض اختیار ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم به استان‌ها، این کار را گامی مهم در تسریع و سرعت بخشیدن به روند رسیدگی به پرونده‌های موضوع این ماده عنوان کرد. 

 
وی گفت: این تفویض اختیار نقش مهمی در کاهش هزینه ها، رضایتمندی مودیان مالیاتی، ساماندهی امور و تامین حقوق آنها خواهد داشت. 
 
نماینده وزیر اقتصاد در استان اظهار کرد: در دو ماه گذشته که دستور العمل تشکیل این هیات به استان  ابلاغ شده  اعضای هیات انتخاب شدند و نشست‌های خوبی برای هماهنگی و برنامه‌ریزی امور برگزار شد. 
 
وی با بیان این که پرونده‌های موضوع ماده ۲۵۱ مکرر به استان ارسال شده است، تصریح کرد: امیدواریم هیات بتواند در فضایی آرام و در کمترین زمان ممکن به این پرونده‌ها رسیدگی کند و در رسیدگی‌ها حقوق دولت و مودیان مالیاتی مورد توجه قرار گیرد. 
 
«منوچهر اسدی» مدیر کل امور مالیاتی استان هم با ابراز این که هیات مذکور فارغ از تعلقات قانون مالیاتی بتواند به دعاوی رسیدگی کند، گفت: ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم این حق را به مودی مالیاتی داده است که با ارائه مدارک و مستندات کافی نسبت به ناعادلانه بودن مالیات اعتراض کند. 
 
وی جایگاه هیات  یاد شده را مهم توصیف کرد و گفت: سیاست ما این است که مداخله ای در روند رسیدگی به پرونده‌های موضوع ماده ۲۵۱ مکرر نداشته باشیم؛ چرا که معتقدیم مرجع ثالثی باید باشد تا خارج از مداخله مالیاتی در جهت حفظ اعتماد مودیان و برقراری عدالت مالیاتی به پرونده ها رسیدگی کند. 
 
اعضای این هیات سه نفره متشکل از یکی از معاونین اداره کل امور اقتصادی ودارایی به عنوان عضو و رئیس، یک نفر از جامعه حسابداران رسمی و یک نفر از جامعه مشاوران رسمی مالیاتی می‌باشند که احکام آنها به پیشنهاد مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هر استان توسط وزیر اقتصاد صادر می‌شود. 
 
طبق تفویض اختیار صورت گرفته به استان‌ها، مودیان مالیاتی اشخاص حقیقی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال و اشخاص حقوق تا سقف پنج میلیارد ریال می‌توانند نسبت به مالیات‌های قطعی شده خود که در مرجع دیگری قابل طرح نباشد، به ادعای غیرعادلانه بودن مالیات مستنداً به مدارک و دلائل کافی(پس از تکمیل فرم درخواست رسیدگی) شکایت نموده و تقاضای رسیدگی مجدد خود را به دبیرخانه استانی هیات تسلیم کنیم.

بخش نظردهی بسته شده است..