کسب و کار شرکتی به زبان ساده

به گزارش یزدی نیوزاگر کسب و کار کوچک و سنتی مانند خیاطی یا نانوایی دارید یا کسب و کاری را به طور موقت راه اندازی کرده اید که به زودی پایان می یابد نیازی به ثبت شرکت ندارید ولی اگر صاحب کسب و کار دائمی دیگری هستید ولی هنوز شرکت ندارید، بر خلاف باور عمومی از ثبت شرکت هراس و نگرانی نداشته باشید (در سلسله مقالات بعدی راه های نگهداری ثبتی، حقوقی و مالیاتی از شرکت را به زبان ساده خواهیم نوشت تا از مشکلات احتمالی آن به آسانی پیشگیری کنید) ،
داشتن یک شرکت می تواند خیلی به شما کمک کند. شما با داشتن شرکت :

۱.    شخصیت حقوقی خواهید داشت و میتوانید در مناقصات و مزایدات پروژه هایی با مبالغ بسیار بالاتر شرکت کنید.

۲.    میتوانید از بانکها خیلی بیشتر وام بگیرید. مطابق اعلام بانک مرکزی در سال ۹۵ حدود ۸۰ درصد تسهیلات بانکی به شرکتها داده شده است!

۳.    مالیات شما از طریق اداره مالیات بر درآمد شرکتها بسیار کمتر و حساب شده تر از اداره مالیات بر درآمد مشاغل و اصناف محاسبه خواهد شد! 

۴.    در صورت ورشکستگی احتمالی ، از آنجا که شرکت شخصیت مستقلی از صاحبان آن دارد صرفا اموال به نام شرکت توقیف شده و بر خلاف حالت کسب و کار شخصی ، هیچ کس نمی توانند اموال شخصی شما را توقیف و یا شما را خدای نکرده بازداشت کند!

۵.    نقل و انتقال سهام و یا خروج شریک از شرکت فقط با ثبت صورتجلسه تغییرات و طبق ضوابط خاصی و معمولا با موافقت سایر شرکا صورت می پذیرد. بر خلاف کسب و کار شخصی و سنتی که شریک تجاری شما هر وقت که اراده نماید بدون موافقت شما میتواند شراکت خود را بر هم زده یا سهم خود را به هر کس بخواهد انتقال دهد!

۶.    اگر در مناطق آزاد اقتصادی مانند قشم و کیش و آبادان و ارس و سلفچگان و … شرکت ثبت کنید معافیت مالیاتی ۱۰ ساله خواهید داشت !

۷.    اگر شرکت دانش بنیان داشته باشید و موفق به ارائه محصولی دانش بنیان در حوزه فناوریهای نو بشوید از مالیات معاف بوده و از انواع تسهیلات و حمایت های دولت برخوردار خواهید شد!

۸.    در حالت کسب و کار شخصی بدون داشتن شرکت شما تاجر و از نظر مالی توانمند محسوب شده و از بسیاری مزایای قانونی مانند اعسار (عدم پرداخت هزینه های دادرسی و یا پرداخت مهریه و بدهی های دیگر به صورت قسط بندی شده) محروم خواهید شد.

حال آن که اعضا و سهامداران شرکت می توانند از این شرایط استفاده کنند زیرا از نظر قانونی به تنهایی تاجر محسوب نمی شوند.

بخش نظردهی بسته شده است..