میوه لوکس هاوایی در یزد

کشاورز یزدی با به ثمر نشاندن محصول پاپایا، این استان را در چرخه تولید کنندگان جهانی این میوه استوایی قرار داد.

به گزارش یزدی نیوزپاپایا یا خربزه درختی میوه گلابی شکل و بومی آمریکاست که کشت آزمایشی آن در ایران در حال انجام است.

پاپایا میوه‌ای است که در تمام فصول یافت می‌شود و طعمی شیرین و بافتی کره مانند دارد که می‌توان آن را برای درمان زخم‌ها، جلوگیری از سرطان و تقویت مو استفاده کرد.
رضا سلطانی، گلخانه دار یزدی گفت: کشت میوه پاپایا برای اولین بار در گلخانه‌ای به مساحت هزار مترمربع در شهر شاهدیه در شهرستان یزد انجام شد که خوشبختانه بعد از انجام دقیق فرآیند کشت، این محصول به بار نشست.
سلطانی با بیان اینکه کشت پاپایا در گلخانه، منحصر به یک زمان نیست، افزود : زمان کشت این گیاه در هوای آزاد از فصل بهار آغاز و قبل از زمستان برداشت می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه ارزش این محصول سه برابر سایر محصولات گلخانه‌ای است تاکید کرد مصرف این محصول نیز یک درصد سایز محصولات گلخانه ایست .
نخستین بار پاپایا در آمریکای مرکزی کشف کردند و پس از آن کاشفانی از اسپانیا و پرتغال این میوه خوش طعم را به بخش‌های دیگری از کره زمین هدیه دادند.
پاپایا در مناطق گرمسیری مانند فیلیپین، آفریقا و هند نیز وجود دارد؛ امروزه آمریکا، مکزیک و پورتوریکو بزرگ‌ترین تولید کنندگان میوه پاپایا در جهان هستند.
منبع: خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..